Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI WWW.HOLIDAYMAG.RO

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.holidaymag.ro
Accesand sau utilizand website-ul www.holidaymag.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL

Drepturile utilizatorului
Utilizatorul site-ului www.holidaymag.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, non-comerciale.
Continutul site-ului este proprietatea HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL si nu poate fi folosit / preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii. Pentru raportari ale incalcarii dreptului de autor ne puteti scrie la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Obligatiile utilizatorului site-ului www.holidaymag.ro
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):
 • - aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;
 • - aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • - garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.; 
 • - nu aveti dreptul sa utilizati site-ului in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;
 • - va este interzisa transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • - aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.
 
Utilizatorul site-ului www.holidaymag.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul site-ului www.holidaymag.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul site-ului www.holidaymag.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.holidaymag.ro
Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea / rezervarea dvs. este conforma, va fi acceptata, si veti primi un e-mail de confirmare tranzactional din partea HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si documentele de calatorie va vor fi transmise de catre consultantii de vanzari ai societatii. 
Toate serviciile turistice afisate pe site pot fi rezervate la cerere, in functie de disponibilitatea partenerilor nostri (hotelieri si / sau operatori transport persoane).
Termenii si conditiile partenerilor nostri ce vor furniza serviciile pe care le achizitionati (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii partenerilor nostri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare.
HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.
Daca utilizati optiunea "Vacanta Personalizata", HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL nu garanteaza confirmarea acestor cereri.
In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL pentru detalii complete.

Anulari/Modificari
Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor/partener. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL despre intentiile dvs.
In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul adresei de email in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume),HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL, al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dupa caz.
HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.
HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. 
HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.
Transfer Bancar / Virament:
Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.
Cont IBAN(RON): RO59 RZBR 0000 0600 1538 7411
Bancă: RAIFFEISEN BANK, SWIFT: RZBRROBU
Cont IBAN(EUR): RO09 RZBR 0000 0600 1538 7438
Bancă: RAIFFEISEN BANK, SWIFT: RZBRROBU
 
Cash:
Plata in numerar se poate face in LEI sau EUR
 • la sediul societatii HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL: https://www.holidaymag.ro/
 • in orice sucursala a RAIFFEISEN BANK – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, in baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura. Depunerile se fac direct in conturile curente, nu exista alte conturi dedicate.
Plata online prin link de plata transmis de catre compania HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL
Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii prin: “Card bancar online” sau “Card bancar – in rate”, veti fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice (Mobilpay.ro) unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metodele de plata enumerate mai sus este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele magazinului online sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin cardurile bancare,HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL nu percepe nici un comision!

De asemenea, posesorii cardurilor de tip, Star BT, Card Avantaj, Bonus Card, Card de cumparaturi, BRD Finance, AlphaBank Credit Card  pot plati in rate serviciile achizitionate cu ajutorul acestor instrumente de plata, urmand a deconta ratele cu banca emitenta a cardului.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

• Numele posesorului de card
• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
• Data expirarii cardului
• Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. 
Pentru consultanta privind efectuarea platilor online ne puteti apela la call center: 0217941458
Plata card in Agentii:
In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul dvs. bancar in sistem online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-ul care se gaseste in sediul HolidayMag.
Agentia de turism HolidayMag detine echipamente POS instalate de: Raiffeisen Bank.
Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Voucherele sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acesta. 


Clauze de neraspundere:
Site-ul www.holidaymag.ro este un site cu continut informativ.HOLIDAYMAG MAGAZIN SRLnu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.
HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL
HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.holidaymag.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori de servicii turistice.
HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:
HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor HOLIDAYMAG MAGAZIN SRLsi poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.
Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.holidaymag.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Date personale
 • Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, apartenenta la sindicate, locul de munca, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).
 • Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
 • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. - furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.
 • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.
Utilizatorii site-ului www.holidaymag.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:
 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.
Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL, puteti accesa site-ul www.holidaymag.ro sectiunea Politica de confidentialitate.
 

 

 

infocons

Fotografii Turisti

Parteneri:

 

SAL-PICTOGRAMAbunsol-img copysigla netopia

logo-infocons-full

 

Contact

: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

: +40 0217941458

: Sos Mihai Bravu nr.390, Bl. B2C, Sc.1, Ap.17, Sector 3

Chat online Facebook

Facebook

Scroll to Top