Articole filtrate după dată: Marți, 28 Mai 2013

CONCURS "Arta si vacanta"

Perioada desfasurare: 28.05 - 16.06.2013

 

PREMIU: 1 x weekend la munte pentru 2 persoane, in perioada 28-30 Iunie 2013, 2 nopti cazare cu mic dejun, Hotel Orizont 4* www.hotelorizont.ro   Predeal, Romania.

 

Termeni si conditii concurs "Arta si vacanta"


Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei promotionale "Arta si vacanta"

Campania promotionala este organizata de SC HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL, numita de aici inainte "Organizator", cu sediul social in Bucuresti, Sos Mihai Bravu nr.390,bl. B2C, ap.17, sector 3, numar de ordine la Registrul Comertului J40/1690/2013 cod unic de inregistrare 31213084.
Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament ce este obligatoriu pentru toti participantii.
Regulamentul este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe web site-ul www.holidaymag.ro si pe pagina de Facebook a organizatorului https://www.facebook.com/agentiaholidaymag Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial.

Art. 2. Temeiul legal
Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata. Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate, care sa duca la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului.

Art. 3. Marcile si produsele participante
in aceasta campanie promotionala este implicat web site-ul www.holidaymag.ro, destinatiile promovate pe site si hotelul Orizont Predeal.
Art. 4. Durata concursului si aria de desfasurare
Concursul "Arta si vacanta" (denumit in continuare"Concurs") se va desfasura in perioada 28 Mai 2013 - 16 Iunie 2013. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.
Art. 5. Conditiile de participare
Concursul se desfasoara pe pagina https://www.facebook.com/agentiaholidaymag
La acest concurs poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, care:
- are o adresa valida de e-mail.
- are un cont curent si activ pe www.facebook.com („Facebook");
- este de acord cu publicarea numelui pe pagina https://www.facebook.com/agentiaholidaymag si pe web site-ul www.holidaymag.ro in cazul in care este desemnat castigator al concursului;
- confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.
In cazul in care lucrarea desemnata castigatoare apartine unei persoane minore, aceasta trebuie sa fie cazata in hotel impreuna cu o persona majora;

Pentru a participa la concurs, un utilizator trebuie sa:
- aprecieze (Like/Imi place) pagina de Facebook a agentiei HolidayMag https://www.facebook.com/agentiaholidaymag
- sa dea SHARE pe pagina personala - postului Concurs "Arta si Vacanta"
- sa se inscrie in sectiunea newsletter pe site-ul agentiei HolidayMag www.holidaymag.ro
-sa posteze lucrarea pe pagina de facebook https://www.facebook.com/agentiaholidaymag

Art. 6. Drept de participare
La acest concurs poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul stabil in Romania. Prin inscrierea la concurs, participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs. Angajatii SC HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL, rudele de la gradul I pana la gradul III ale acestora, precum si firmele colaboratoare implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs. in cazul in care castigatorul nu detine dreptul legal de a avea CI/BI (nu a implinit varsta de 14 ani), acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului, dar numai cu acordul scris si pe baza datelor de identitate ale parintilor sau tutorelui legal.
Participarea la campania promotionala "Arta si Vacanta" implica acceptarea ca numele, fotografiile si alte materiale audio sau video cu participantii castigatori sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate - pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
Art.7. Protectia datelor personale
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul www.holidaymag.ro participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare, promovare de evenimente cultural/stiintifice si de marketing. La cererea expresa, in scris a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale, incepand cu data confirmarii de primire a cererii. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum şi Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste suma de 600 (sase sute) LEI noi, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2006 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006. Numele şi prenumele castigatorilor şi premiile caştigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

Art. 8. Mecanismul concursului
in perioada 28 Mai - 16 Iunie 2013, utilizatorii vor putea accesa aplicatia de concurs "Arta si Vacanta" diponibila pe pagina https://www.facebook.com/agentiaholidaymag
Pentru a putea participa la concursul desfasurat in perioada 28 mAI - 16 Iunie 2013, utilizatorii trebuie sa aprecieze pagina https://www.facebook.com/agentiaholidaymag de pe Facebook, folosind butonul „Like/imi place", sa publice, pe profilul personal de Facebook (share postului de concurs) participarea la concurs, sa se inscrie la newsletter-ul agentiei HolidayMag pe site-ul acesteia www.holidaymag.ro, sa publice o lucrare artistica (poezie, cantare, desen, pictura, origami, colaje fotografice, filmulet, etc) pe pagina de Facebook a agentiei HolidayMag https://www.facebook.com/agentiaholidaymag care sa contina transpunerea siglei (sau a numelui) si a destinatiei ideale de vacanta.
Un utilizator va putea posta o singura lucrare artistica pe intreaga perioada de concurs.
Pentru premiere vor fi luati in considerare toti utilizatorii cu intrari valide postate pe pagina de facebook https://www.facebook.com/agentiaholidaymag pana in data de 16 Iunie 2013 (ora 24.00), iar premiul consta in :
- un weekend la munte pentru 2 persoane, in perioada 28-30 Iunie 2013, 2 nopti cazare cu mic dejun, Hotel Orizont 4* din Predeal, Romania.
Nu vor fi acceptate lucrarile artistice ce pot leza normele de conduita sociala (limbaj neadecvat, conotatii sexuale, violenta, etc.)
Premiile caştigate nu se pot converti şi nici revendica in bani. Premiile acordate sunt utilizabile „aşa cum sunt" fara modificari ulterioare asupra lor. Premiul caştigat şi nerevendicat este total la dispoziţia Organizatorului şi poate fi acordat urmatorului caştigator, tras la sorţi.Refuzul unui castigator de a primi premiul inseamna ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului. in acest caz premiul este disponibil atribuirii printr-o alta desemnare.Un castigator isi poate exprima refuzul printr-o solicitare scrisa, semnata si datata trimisa Organizatorului prin posta sau prin e-mail al Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, un castigator va pierde dreptul de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a nu mai acorda premiul respectiv.

Art. 9. Desemnarea si anuntarea castigatorului
Castigatorul va fi desemnat de catre HolidayMag in data de 18 Iunie 2013. Va fi premiata cea mai buna lucrare. Validarea castigatorului se va face in baza unui act de identitate.
Castigatorul desemnat va fi contactat conform informatiilor furnizate de acesta pe pagina de facebook a agentie de participare la concurs. Daca un castigator extras la sorţi a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat deloc date de contact, sau nu poate fi contactat intr-un interval de 3 zile calendaristice de la anuntarea lui ca si castigator, premiul acordat i se va retrage si va fi acordat altui castigator.
Daca castigatorul a fost contactat, acesta trebuie ca in termen de maxim 4 zile lucratoare, in intervalul orar cuprins intre 10:00 – 17:00, sa se prezinte la sediul Organizatorului pentru a intra in posesia premiului. Neindeplinirea acestei conditii duce de la sine la pierderea dreptului asupra premiului castigat si prin aceasta, la trecerea selectarii unui nou castigator.
Imposibilitatea castigatorului de a intra in posesia oricarui premiu din cadrul acestei Campanii exonereaza Organizatorul de orice raspundere.

Art. 10. Premii
1 x weekend la munte, pentru 2 persoane, Hotel Orizont 4*, Predeal, Romania, camera dubla cu mic dejun inclus, 2 nopti de cazare, in perioada 28-30 Iunie 2013.
Art. 11. Informarea publiculuiRegulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe web site-ul www.holidaymag.ro si pe pagina https://www.facebook.com/agentiaholidaymag, dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art. 12. Intreruperea concursului
Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul web site-ului www.holidaymag.ro si a paginii https://www.facebook.com/agentiaholidaymag .
Art. 13. Taxe aferente
Organizatorul Concursului este raspunzator de plata contravalorii tarifului de cazare si mic dejun pentru 2 nopti in perioada 28-30 Iunie 2013.
Organizatorul nu este raspunzator pentru plata taxei de statiune sau a extraserviciilor (minibar, tratamente, mesele ce nu sunt incluse si alte sercivii restaurant) ce nu sunt incluse in pachetul oferit. Aceste se vor achita personal, de catre castigator la receptia hotelului.

Art. 14. Litigii
in cazul unor litigii aparute intre SC HOLIDAYMAG MAGAZIN SRL si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

Publicat în Despre Noi

Cerere oferta

Va vom contacta in cel mai scurt timp!

Suport Online

Telephone number of Gianina 0743872080
Telephone number of Adriana 0722752464

infocons

Cauta

Calendar

« Martie 2024 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fotografii Turisti

Parteneri:

 

SAL-PICTOGRAMAbunsol-img copysigla netopia

logo-infocons-full

 

Contact

: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

: +40 0217941458

: Sos Mihai Bravu nr.390, Bl. B2C, Sc.1, Ap.17, Sector 3

Chat online Facebook

Facebook

Scroll to Top