Articole filtrate după dată: Luni, 22 Aprilie 2013

1. Bali

Faimoasa insula a Zeilor, cu peisajele sale ireale cu paduri luxuriante, coaste abisale si plaje cu ape cristaline, este paradisul turistic de zeci de ani. Expertii incearca inca sa descopere misterul acestei insule si puternica atractie a turistilor pentru ritualurile spa.

Bali a primit premiul de Best Island din partea Travel & Leisure in anul 2013, datorita peisajelor superbe, a restaurantelor cu specific international, dar si traditional, precum si a multitudinii de obiective turistice.

 

2. Maldive

Maldive este cea mai mica tara asiatica, atat ca numar de locuitori, cat si ca dimensiune. Din antichitate, cand tarmurile insulelor intampinau marinarii rataciti si pana in prezent, Maldive reprezinta un paradis linistit, cu peisaje superbe oferite de apele cristaline.

 

3. Mauritius

Mauritius este unul dintre cele mai de prestigiu si luxoase destinatii din punct de vedere al relaxarii totale. Insula oferta multe atractii turistice, atat de natura istorice, cat si activitati de divertisment. Sporturile acvatice sunt facilitate si de pozitia pe care insula o detine, aceasta fiind inconjurata de bariera de corali, printre acestea se numara: surfing, windsurfing, pescuit, croaziere cu yacht-uri sau chiar submarine, etc.

 

4. Insulele Cayman

Insulele Cayman sunt localizate in partea centrala a Caraibelor, la sud de Cuba si nord-vest de Jamaica, si sunt formate din 3 insule: Grand Cayman, Little Cayman si Cayman Brac. Temperatura placuta ce predomina tot anul, plajale cu nisip alb si apele pline de pestisori aurii fac din acestea unele dintre cele mai bune locuri din lume pentru scuba-diving si snorkeling.

 

5. Phuket

Phuket este cea mai mare insula a Thailandei si plaja cea mai populara a Asiei, fiind conectata de partea continentala a tarii prin 2 poduri.

Pe langa peisajele spectaculoase, apa cristalina mereu calda si faimoasele apusuri tropicale, insula ofera si o viata de noapte agitata prin multitudinea de baruri, discoteci si cluburi. Printre cele mai populare activitati ale insulei se numara: snorkelingul, scufundarile, yachtingul, jet-skiingul si parasailingul.

Publicat în Blog

Cerere oferta

Va vom contacta in cel mai scurt timp!

Suport Online

Telephone number of Gianina 0743872080
Telephone number of Adriana 0722752464

infocons

Cauta

Calendar

« Aprilie 2013 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Fotografii Turisti

Parteneri:

 

SAL-PICTOGRAMAbunsol-img copysigla netopia

logo-infocons-full

 

Contact

: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

: +40 0217941458

: Sos Mihai Bravu nr.390, Bl. B2C, Sc.1, Ap.17, Sector 3

Chat online Facebook

Facebook

Scroll to Top