Articole filtrate după dată: Miercuri, 28 Septembrie 2016

THAILANDA – PLAJA, SOARE si MARE

Bangkok – Descopera orasul templelor!

Hua Hin – Soare, mare si plaja

Bangkok - piata plutitoare Damnoen Saduak– PLAJA in Hua Hin 

Plecari 2016: 26.02; 21.10; 26.11

Zbor Qatar Airways – 8 nopti - 1498 € loc in dbl

Early Booking 100 Euro/pax pana la 30.12.2015

 

 

 

Ziua 1 – Bucuresti – Doha – Bangkok
Intalnire la 10.40 dimineata la Aeroportul Otopeni-Henri Coanda, la ghiseul de check-in al companiei Qatar Airways si imbarcare la cursa QR 222 cu decolare la ora 12.40 spre Doha, de unde va veti imbarca pe cursa QR 830, care va decola la 20.45 catre destinatia dumneavoastra de vacanta.

Ziua 2 – Bangkok
Aterizare in Bangkok in cursul diminetii la 06.55. Dupa formalitatile vamale, transfer de la aeroport la hotelul ales.Intalnire in receptia hotelului pentru a porni intr-un tur de o jumatate de zi in orasul Bangkok. Veti avea ocazia sa descoperiti atat cele mai importante edificii budiste, cat si diversitatea culturala a orasului. Templul Wat Trimit, faimos pentru statuia lui Buddha de Aur, din aur masiv, ce masoara 3 metri inaltime si cantareste 5 tone si jumatate. Templul lui Buddha la Inchinaciune cunoscut si sub numele de Wat Po, unde veti descoperi o statuie suflata cu aur, gigantica de 45m lungime si 15m inaltime. Complexul este format din 95 de pagode si este cel mai semnificativ templu pentru cultura thailandeza. Turul continua cu vizita templului Wat Benjamaborphit - Templul de Marmura, denumit asa datorita constructiei sale din marmura de Carrara din Italia. Seara cazare la hotelul Amari Watergate 5* (sau similar).

Ziua 3 – Bangkok
Mic Dejun. Timp liber in Bangkok. Doritorii pot alege o excursie optionala de o jumatate de zi pentru a vizita Marele Palat, cu ghid vorbitor de limba engleza. Marele Palat este cel mai important obiectiv turistic din Bangkok. Aici se afla resedinta regelui. A fost construit incepand cu anul 1782 sub forma unui complex de temple si edificii. Dintre acestea se va vizita unul dintre cele mai importante temple, Wat Phra Kaew - Templul de Smarald al lui Buddha, construit cu scopul de a fi capela regala. Seara cazare la hotelul Amari Watergate 5* (sau similar).

Ziua 4 Bangkok
Micul dejun. Timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale sau excursii optionale. Seara cazare la hotelul Amari Watergate 5* (sau similar).

Ziua 5 – Bangkok – Hua Hin
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor turul continua cu  vizita la piata plutitoare din Damnoen Saduak cu o ambarcatiune motorizata. Aceasta se afla la 100 km sud de Bangkok si este cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda. Simbol al Thailandei, pietele plutitoare sunt foarte intalnite pe tot teritoriul regatului. Veti descoperi aici o Thailanda autentica, cu localnicii care isi vand produsele, de cele mai multe ori fructe si legume proaspete, direct din barcile tradionale. Dupa ce veti lua parte la acest “spectacol al traditionalului thailandez”, calatoria va continua inspre sud catre Hua Hin. Seara cazare la hotelul Anantara Hua Hin 5* (sau similar).

Zilele 6 – 8 –– Hua Hin – Plaja, mare si soare
Mic dejun. Timp liber pentru plaja intr-una dintre cele mai frumoase destinatii de plaja din Thailanda, Hua Hin, la aproximativ 200 km sud de Bangkok. Este recunoscuta si pentru faptul ca aici se afla resedinta de vara a regelui Thailandei, Palatul Klai Kang Won. Plajele sunt spectaculoase, intinse cu nisip fin si totalizand 5 km lungime. Peisajele pe care le veti gasi aici sunt spectaculoase la contactul dintre intiderile de plaja si stancile abrupte ce le marginesc in partea de nord. Hua Hin este una dintre cele mai animate statiuni din Golful Thailandei, cu diverse posibilitati de agrement, sporturi acvatice, echitatie si terenuri de golf. Turistii vor gasi aici, numeroase restaurante care servesc preparate din fructe de mare. Seara cazare la hotelul Anantara Hua Hin 5* (sau similar).

Ziua 9 – Hua Hin – Bangkok
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor se pleaca spre Bangkok. Pe parcursul acestei zile veti vizita fosta resedinta de vara a regelui Rama al IV- lea, palatul cunoscut sub numele de Khao Wang. In traducere, acest nume ar insemna “dealul cu palat”  si reprezinta un complex de trei constructii, palatul central, un templu si o stupa budista. Veti descoperi aici o arhitectura unica,  Timp liber in Bangkok. Seara cazare la hotelul Amari Watergate 5* (sau similar).

Ziua 10 – Bangkok –Doha- Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru cursa Qatar Airways QR 831 catre Doha. Decolare la 08.35.Veti ajunge in Doha la ora locala 11.50. Dupa o scurta escala va veti prezenta la imbarcare pentru cursa QR 219 cu destinatia Bucuresti. Decolare din Doha la 13.10. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda la 17.15.

 

Loc in dubla/tripla  : 1.108 + 390 taxe aeroport = 1.498€

Camera Single : 1.578 + 390 taxe aeroport = 1.968€

 

Copil 2 -11.99 ani  : 814 + 390 taxe aeroport = 1.204€

 

Servicii incluse

  • 8 nopti cu mic dejun din care: 4 nopti hotel Amari Watergate 5* in Bangkok, 4 nopti la hotel Anantara 5* in Hua Hin
  • Transport avion Qatar Airways Otopeni–Doha – Bangkok si retur
  • Transferuri aeroport- hotel-aeroport / Bangkok – Hua Hin- Bangkok
  • Taxele de aeroport 390 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
  • Asistenta turistica in limba romana. Pentru mai putin de 20 de personae inscrise asistenta turistica in limba engleza (vezi program Thailanda_Individual2016)
  • Bangkok – cu vizita a trei temple: Wat Trimit, Wat Po, Wat Benjamaborphit
  • Vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak si ferma de Elefanti si un pranz inclus
  • Vizita la palatul Khao Wang, resedinta de vara a regelui Thailandei
  • BONUS! 30 minute calare pe elefant
  • BONUS! Asigurarea storno si medicala TRAVEL PROTECTION PLUS pentru orice varsta

 

 

Transferuri gratuite din tara

 

NOU! Puteti beneficia de transferuri gratuite la / de la aeroport pe rutele:

  • Iasi-Roman-Bacau-Adjud-Focsani-Rm. Sarat-Buzau-Otopeni
  • Brasov-Predeal-Azuga-Busteni-Sinaia-Comarnic-Ploiesti-Otopeni
  • Mangalia-Constanta-Medgidia-Cernavoda-Fetesti-Otopeni
  • Tulcea-Constanta-Medgidia-Cernavoda-Fetesti-Otopeni
  • Tecuci-Focsani-Otopeni
  • Galati-Braila-Otopeni
  • Craiova-Slatina-Pitesti-Otopeni

 

 

 

Preturile din tabel nu includ

  • Bacsisuri, taxa de viza – 35 Euro/persoana, early check-in (se poate solicita la inscriere),
  • alte excursii optionale si intrari la obiective turistice nespecificate in program,
  • cheltuieli personale,
  • alte mese decat cele incluse in program,
  • bauturi;

 

Descriere hoteluri

· Hotel Amari Watergate 5* (sau similar), Bangkok – 4 nopti de cazare, mic http://www.amari.com/watergate/

 

· Hotel Anantara Hua Hin 5* (sau similar), Hua Hin – 4 nopti de cazare, mic dejun http://huahin.anantara.com/rooms.aspx

 

Excursii optionale

· Marele Palat – Simbolul orasului Bangkok

· Ayutthaya – Descopera istoria Thailandei

· Croaziera cu cina

· Calypso Cabaret – spectacol inedit si cina traditionala

 

Marele Palat si Templul de Smarald al lui Buddha

Cel mai important edificiu al civilizatiei thailandeze, Marele Palat reprezinta resedinta regelui. Constructia sa a inceput in anul 1782 si a fost creat ca un ansamplu de temple si edificii impresionante. Construit in stil tranditional thailandez, Palatul Regal din capitala Thailandei, constituie un adevarat muzeu in aer liber. Ceremoniile religioase si intalnirile oficiale ale regalitatii thailandeze au loc in acest complex. Aici se afla un edificiu foarte important, Wat Phra Kaew - Templul de Smarald al lui Buddha. Acesta a fost contruit cu scopul de a servi ca si capela a familiei regale.

Durata: Vizita optionala a Marelui Palat va avea durata de o jumatate de zi. Aceasta va avea loc in prima parte a zilei

Mijlocul de transport: Transportul se va face cu autocar sau microbus, in functie de numarul de participanti.

Tip de masa: Aceasta excursie optionala nu include masa

Tinuta impusa: Tinuta participantilor trebuie sa fie lejera si decenta.

Tarif informativ: 50 euro/persoana

Ayutthaya – Descopera istoria Thailandei

Fosta capitala a Thailandei, Ayutthaya, reprezinta un important centru cultural si istoric care va va ajuta sa intelegeti mai usor cum a a aparut si a evoluat civilizatia thailandeza de astazi.  A fost fondata in anul 1350 sub numele de Phra Nakhon Si Ayutthaya. Se afla la confluenta a trei rauri, Chao Phraya, Lopburi si Pa Sak ceea ce i-a permis sa se dezvolte ca un important centru comercial important. In anul 1700 devine primul oras care atinge pragul de 1 milion de locuitori. Centrul istoric al orasului este inclus in patrimonial cultural UNESCO in anul 1991 si contine numeroase vestigii ale lumii antice. Dupa turul centrului istoric al orasului, excursia continua cu o vizita la Palatul Bang Pa-In cunoscut si sub numele de Palatul de Vara. Acesta a fost construit in anul 1632, de catre regele  King Prasat Thong, insa forma sa actuala a fost dobandita in timpul restaurarii de catre regele Rama al IV-lea  si ulterion de regale Rama al V-lea, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea.

Durata: Acest tur optional dureaza aproximativ 8 ore, intre orele 08.00 si 16.00.

Mijloc de transport: Transport cu autovehicul cu aer conditionat.

Tip de masa: Pranz la un restaurant local.

Atentionari speciale: Nu exista atentionari speciale.

Tinuta impusa: Nu este impusa o anumita tinuta pentru aceasta excursie optionala, dar este recomandat sa fie una comoda. Pentru vizitarea Palatului Bang Pa-In, este nevoie de o tinuta care sa acopere genunchii si umerii.

Tarif informativ: Aproximativ 75 euro/persoana.

Croaziera cu cina bufet

Descoperiti farmecul orasului Bangkok intr-o plimbare cu vasul de croaziere “Pearl”, unde veti lua cina intr-un mediu romantic si elegant. Atmosfera va fi intretinuta de o formatie live care va acompania interpreti locali pe ritmuri de jazz si muzica traditionala thailandeza. Cina servita va fi bufet si va contine preparate atat din bucataria international cat si din cea traditionala. Vasul dispune de un bar elegant unde puteti servi cocktailuri si bauturi fine preparate de barman priceputi. Bauturile nu sunt incluse in tariful excursiei.

Durata: de la 19.30 – 21.30 (aproximativ 2 ore)

Mijloc de transport: transfer de la hotel in port cu transport cu aer conditionat. Croaziera se va desfasura cu vasul “Pearl”, vas luxos de croaziera.

Tip de masa: Cina bufet, expectie bauturi.

Atentionari speciale: Nu sunt impuse atentionari speciale

Tinuta impusa: Nu este impusa o tinuta, insa fiind vorba de un vas de croaziera luxos si romantic, recomandam turistilor participant sa adopte un stil vestimentar smart casual, elegant.

Tarif informativ: Aproximativ 85 Euro/persoana

Calypso Cabaret – spectacol inedit de dans thailandez

Thailanda este una dintre destinatiile in care dansul si spectacolul fac parte din nota de inedit care au consacrat-o ca destinatie turistica. Veti avea parte de un show fantastic intr-o atmosfera eleganta. Contra cost, pot fi comandate bauturi si preparate pentru cina.

Durata: De la 18.00 la 22.30, incluzand transferul. Spectacolul de cabaret dureaza de la  19.15 la 21.30.

Mijloc de transport: Transferul de la hotel la Teatrul Calypso se va face cu un vehicul cu aer conditionat.

Tip de masa: Aceasta excursie optionala nu include masa.

Atentionari speciale: Nu exista atentionari special.

Tinuta impusa: Se impune tinuta eleganta.

Tarif informativ: Aproximativ 40 Euro/persoana

 

 

 

 

 

Informații adiționale

  • Tara Thailanda
  • Date plecare 21.10; 26.11. 2016
  • Tarif de la 1.498 euro
  • Detalii tarif tarif/pachet/loc in camera dubla
Publicat în Asia

Cerere oferta

Va vom contacta in cel mai scurt timp!

Suport Online

Telephone number of Gianina 0743872080
Telephone number of Adriana 0722752464

infocons

Cauta

Calendar

« Mai 2018 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Fotografii Turisti

Parteneri:

 

SAL-PICTOGRAMAbunsol-img copysigla netopia

logo-infocons-full

 

Contact

: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

: +40 0217941458

: Sos Mihai Bravu nr.390, Bl. B2C, Sc.1, Ap.17, Sector 3

Chat online Facebook

Facebook

Scroll to Top