Articole filtrate după dată: Luni, 19 Septembrie 2016 - HolidayMag

CRACIUN VIENA – GALA IMPERIALA
BONUS! Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG
Transport avion TAROM | 5 zile 

 

 

22 decembrie Bucuresti – Viena
Intalnire la ora 06:00 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul TAROM RO341 cu decolare la ora 08:00. Sosire la Viena la ora 08:35. Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena din Piata Primariei cu ghidul insotitor. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar. Detalii pe www.accorhotels.com

 

23 decembrie Viena – Ringstarsse – Palatul Hofburg – Piata de Craciun
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea Vienei. Va sugeram o plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg – Apartamentele Imperiale, Museum Quartier sau Palatul Belvedere unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt. Timp liber la dispozitie in Viena. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.

 

24 decembrie Abatia Melk – Defileul Dunarii – Ajunul Craciunului
Mic dejun. Optional, Excursie la ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau. Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare si ghid local pentru vizita la Abatia Melk. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun „Interra Christmas Dinner" la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif: 48 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse:1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 – 22:30/23:00). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.

 

25 decembrie Viena – Palatul Schonbrunn – Concertul extraordinar de Craciun
Mic dejun. Dimineata intalnire cu ghidul si transfer cu autocarul la Palatului Schönbrunn pentru vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn. Timp liber pentru cumparaturi. Aici mai puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in limba romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala. Transfer cu autocarul inapoi la hotel. Timp liber la dispozitie. La ora 18:00 servirea cinei la hotel. Ora 20:30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester" www.hofburgorchester.at. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala" la Palatul Imperial „Hofburg". (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.

 

26 decembrie Viena – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Viena pentru vizite individuale sau plimbari cu insotitorul de grup. La ora 15:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul TAROM RO344 cu decolare la ora 17:50. Aterizare in Bucuresti la ora 20:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

         Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori
              349 Euro adult loc in camera dubla
    178 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
              469 Euro adult loc in camera single

 

SERVICII INCLUSE:
• Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania TAROM (bagaj de mana si bagaj de cala inclus)
• 4 nopti cazare cu mic dejun bufet, Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central pe Mariahilferstrasse sau similar
• 1 cina la hotel in ziua de 25 decembrie
• Biletul categ. A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la Palatul Imperial Hofburg (in valoare de 55 Euro/persoana)
• Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
• Transfer hotel - Palatul Schonbrunn cu vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn - hotel
• Vizitarea Pietelor de Craciun de la Viena cu insotitorul de grup
• Transfer hotel - Palatul Hofburg – hotel in seara concertului de Craciun
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Insotitor de grup

 

SERVICII NEINCLUSE:
• Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, biletele pentru transportul public
• Cina Festiva de Craciun „Interra Christmas Dinner" la Hotel Ibis Mariahilf (se rezerva din tara)
Tarif : 48 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 – 22:30/23:00)

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Informații adiționale

 • Date plecare 22.12.2016
 • Tarif de la 349 euro
 • Detalii tarif tarif/persoana loc in camera
 • Regim de masa Mic dejun
Publicat în Craciun 2016 Extern

CRACIUN VIENA – GALA IMPERIALA
BONUS! Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG
Transport Individual | 4 zile

 

 

 

23 decembrie Viena
Sosire pe cont propriu la hotelul dvs. din Viena. Dupa formalitatile de cazare, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Ibis Mariahilf 3*+ situat central pe Mariahilferstrasse sau similar. Seara, timp liber la dispozitie.
Nota: Cazarea se face incepand cu ora 14:00!

 

24 decembrie Viena: Piata de Craciun & Tur de oras – Ajunul Craciunului
Mic dejun. Timp liber pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun. Dupa amiaza, intalnire cu ghidul local de limba romana la hotel, pentru Tur de oras Viena. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii" – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun „Interra Christmas Dinner" la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif : 48 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 – 22:30/23:00). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3*+ Viena sau similar.

 

25 decembrie Viena – Ziua de Craciun
Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie. Dupa amiaza, intalnire cu ghidul local de limba romana, pentru Vizitarea Palatului Schönbrunn. Ora 18:00 servirea cinei la restaurantul hotelului. Ora 20:30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester" www.hofburgorchester.at . Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala" la Palatul Imperial „Hofburg". (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel). Cazare hotel Ibis Mariahilferstrasse 3*+ Viena sau similar.

 

26 decembrie Viena – Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor cel tarziu la ora 12:00.Sfarsitul pachetului de servicii.

 

                                     Tarife
                 210 Euro adult loc in camera dubla

  199 Euro a 3-a persoana in dubla in pat suplimentar

                300 Euro adult loc in camera single
   160 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
   GRATUIT copil 0-01,99 ani in camera cu doi adulti

 

SERVICII INCLUSE:
• 3 nopti cazare cu mic dejun bufet, hotel Ibis Mariahilf 3*+ situat central langa Mariahilferstrasse sau similar
• 1 cina la hotel in data 25 decembrie (fara bauturi)
• Bilet categ. A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la Palatul Imperial Hofburg
• Tur de oras Viena cu autocar si ghid local de limba romana
• Ghid local de limba romana si transfer cu autocarul pentru vizita la Palatul Schonbrunn
(biletul de intrare se achita la fata locului)
• Transfer hotel - concert - hotel in seara de 25 decembrie
• Asistenta turistica in limba romana


SERVICII NEINCLUSE:
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• intrarile la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Cina Festiva de Craciun „Interra Christmas Dinner" la Hotel Ibis Mariahilf (se rezerva doar din tara)
Tarif : 48 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 – 22:30/23:00)

 

Nopti suplimentare (21-23.12 sau 26-28.12):
• 39 Euro/adult/noapte/mic dejun bufet
• Gratuit copii 0-11,99 ani in camera cu doi adulti

Informații adiționale

 • Date plecare 23.12.2016
 • Tarif de la 210 euro
 • Detalii tarif tarif/persoana loc in camera
 • Regim de masa Mic dejun
Publicat în Craciun 2016 Extern

3 zile Croaziera pe RIN: Koln – Koblenz – Boppard – Ruedesheim - Koln
3 zile Circuit Piete de Craciun Koln & Bonn

Transport Avion, Croaziera & Autocar | 6 zile – 5 nopti

 

26 Noiembrie Bucuresti – Koln
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:05 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei LUFTHANSA LH1657 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:05 si aterizare la ora 07:10. La ora 08:40 decolare cu zborul LH1984 catre Koln unde ajungem la ora 09:45. Intalnire cu ghidul local. Suntem in Koln, al patrulea oras ca marime din Germania, fondat de catre romani cu 2000 de ani in urma si numit de acestia „Colonia Claudia Ara Aggrippinensium", fiind astfel unul dintre cele mai vechi orase din Germania. Tur de oras cu ghid local. Vom admira cea mai mare catedrala gotica din Nordul Europei si una din cele mai mari catedrale gotice din lume, a carei constructie a fost inceputa in sec. XIII si a durat 632 ani. Cu o inaltime a turnurilor de 157 m, avand cea mai mare fatada de biserica lume, catedrala din Koln a fost desemnata monument al patrimoniului mondial UNESCO. Despre catedrala din Koln se spune ca este o capodopera a creativitatii geniului uman, un exemplu pur de arhitectura gotica, o priveliste incantatoare pentru orice privire. Se mai pot admira: Bisericile Romane, Primaria, Portile orasului, Overstolzenhaus – o casa romanica din sec XIII dar si partea moderna o orasului: Rheinauhafen, Turnul triunghiular, Hansahochhaus – cel mai inalt zgarienori din Europa la data constructiei sale in 1920. Dupa turul de oras, transfer in port pentru imbarcare pe vasul de Croaziera incepand cu ora 16:00. Cocktail de bun venit la bord. Timp liber la dispozitie in Koln. Seara, cina de bun venit la bord. Cazare pe nava de croaziera M/S Amadeus Princess Luftner Cruises in tipul de cabina ales. 

 

26 Nov – 29 Nov Croaziera pe RIN: Koln – Koblenz – Boppard – Ruedesheim – Koln

 

Ziua Port/Oras Sosire       Plecare    Program
26.11 Koln   21:00

Cazare la bordul navei incepand cu ora 16:00

Cocktail de bun venit (inclus)

Cina de bun venut (inclus)

27.11 Koblenz 08:00 17:00

Tur de oras Koblenz pietonal(dimineata)

Vizitarea Pietei de Craciun din Koblenz, dupa amiaza (inclusa)

27.11 Boppard 19:30   Petrecere cu vin fiert la bord (inclusa)
28.11 Boppard   08:30 Dimineata, croaziera panoramica pe Valea Rinului, admirand peisaje uimitoare; in final, Stanca Lorelei. Legenda stancii spune ca frumoasa nimfa Lorelei ademenea prin cantecul si frumuseteai ei , marinarii; acestia isi gaseau sfarsitul inecati sau zdrobiti de stanca, in incercarea de a ajunge la ea!
28.11 Ruedesheim 13:30 20:00

Tur de oras pietonal Ruedesheim cu vizita la muzeul de instrumente muzicale mecanice " Siegfried" ( o colectie de peste 350 de instrumente muzicale)

Vizitarea Pietei de Craciun din Ruedesheim ( inclusa)

Cina de bun ramas cu Capitanul vasului ( inclusa)

29.11 Koln 08:30   Debarcare dupa servirea micului dejun

 

 

Note:
- Excursiile marcate cu BOLD nu sunt incluse (a se consulta tarifele aferente in tabelul de mai jos)
- Orele de sosire/plecare din port si itinerariul pot suferi modificari in functie de conditiile de navigatie

 

EXCURSII OPTIONALE DISPONIBILE LA BORD Pachet A
Tur de oras Koblenz pietonal - 15 Euro
Tur de oras pietonal Ruedesheim cu vizita la muzeul de instrumente muzicale mecanice „Siegfried" - 23 Euro
TARIF PACHET DE PERSOANA (plata la bord la fata locului) - 38 Euro
15% REDUCERE PACHET EXCURSII DE PERSOANA (plata in avans la inscriere in agentie) - 32 Euro

 

In fiecare an, centrul istoric din Koln este invaluit de atmosfera magica a Pietelor de Craciun si de festivitati care anunta venirea Craciunului. Cand targul de Craciun isi deschide portile langa Dom, in ultima zi de luni inainte de Advent, milioane de vizitatori din intreaga lume vin sa se bucure de atmosfera de sarbatoare si de minunatele cadouri de Craciun puse la vanzare in celebrele casute din lemn „Buden".

Piata de Craciun principala este amenajata in fata Catedralei din Koln, binecunoscutul Dom, iar cea mai veche piata de Craciun o gasiti in inima zonei de shopping la Neumarkt – piata principala o orasului. Pe malul Rinului, in port, intalnim Harbour Christmas Market si nu uitati sa faceti o vizita la Muzeul Ciocolatei Lindt. O alta atractie in aceasta perioada este Piata de Craciun Plutitoare.

 

29 Noiembrie Piata de Craciun din Koln
Mic dejun la bordul navei. Debarcare si intalnire cu autocarul local pentru transfer la hotel. Timp liber la dispozitie pana la preluarea camerelor. Dupa formalitatile de cazare, deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru Vizitarea Pietelor de Craciun din Koln. Vom incepe cu principala piata de Craciun amenajata in fata Catedralei, apoi vom face o incursiune in timp vizitand cea mai veche piata de Craciun din Neumarkt pentru ca pana la sfarsitul zilei sa vizionam si piata de Craciun de pe malurile Rinului inclusiv Piata de Craciun plutitoare. Nu ratati o vizita la Muzeul Ciocolatei Lindt. Cazare hotel Leonardo 4* Koln situat central sau similar.

 

30 Noiembrie Excursie la Bonn cu tur de oras si vizitarea Pietei de Craciun
Mic dejun. Astazi vom face o Excursie de 1 zi la Bonn. Vom incepe cu un tur de oras unde vom putea vizita casa natala a lui Beethoven (biletul de intrare se achita la fata locului) , vechea primarie construita in 1737 in stil rococo sau Basilica din Bonn, una dintre cele mai vechi biserici din Germania, construita in sec. XI – XIII. Continuam cu vizitarea Pietei de Craciun din Bonn cu insotitorul de grup. In fiecare an, Piata de Craciun din Bonn invaluieste intr-o atmosfera festiva Munsterplatz si Bottlerplatz. Atmosfera de sarbatoare se simte si pe Windeckstrasse, continuand cu Vivatsgasse pana la Friedensplatz si Poststrasse. Fara doar si poate, Munsterplatz ramane atractia principala pentru casutele din lemn cu cadouri de Craciun. Intoarcere la Koln. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Leonardo 4* Koln situat central sau similar.

 

01 Decembrie Koln – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Koln pentru cumparaturi, plimbari pietonale cu insotitorul de grup sau vizite individuale. Eliberarea camerelor se va face la ora 12:00. La ora 14:30, transfer la aeroportul din Koln pentru imbarcare pe zborul Companiei LUFTHANSA LH1991 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 17:25, sosire la Munchen la ora 18:30. La ora 22:20 decolare catre Bucuresti cu zborul LH1656. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 01:15 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

Tarife calculate pentru un grup de 20 platitori

 

Tip cabina

      C-4 

Haydn Deck

      C-1

Haydn Deck

        B-1

Strauss Deck

     A-1

Mozart Deck

Loc in camera dubla 639 euro 699 euro 819 euro 879 euro

Supliments SGL

Hotel + Cabina ( la cerere)

112 euro 121 euro 328 euro 418 euro

 

 

SERVICII INCLUSE:
• Bilet de avion Bucuresti – Koln - Bucuresti, compania Lufthansa, via Munchen
• Croaziera pe Rin: Koln – Koblenz – Boppard – Ruedesheim – Koln
     3 zile/3 nopti croaziera in cabine exterioare mari conform alegerii dvs
     Toate mesele incluse la bord: mic dejun bufet, pranz, cina si gustare la miezul noptii in restaurant panoramic de capacitate mare
     Consum liber de vin rosu si alb, din diferite zone faimoase ale Europei, la fiecare cina
     Consum de cafea, ceai, ciocolata calda si apa pe toata durata zilei (24h)
     Cafea si ceai dupa pranz si cina
     Cocktail de bun venit, Cina de bun venit si Cina de bun ramas cu capitanul vasului
     Activitati la bord: lecturi, demonstratii culinare, muzica live la bord, piano bar in fiecare noapte
     Gratuit folosirea biciletelor de la bord
     Casti audio pentru toate excursiile din program
     Serviciu de Director de Croaziera disponibil la bord inclusiv in limba engleza
     Taxele portuare si locale
     Fumatul este permis doar pe puntea exterioara (Sun Deck)
• 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel LEONARDO KOLN 4* situat central sau similar
• Transfer aeroport – port, port – hotel si hotel – aeroport
• Tur de oras Koln cu autocar si ghid local
• Vizitarea Pietei de Craciun din Koln cu insotitorul de grup
• Excursie de 1 zi la Bonn cu tur de oras de Bonn cu ghid local si vizitarea Pietei de Craciun din Bonn cu insotitorul de grup
• Insotitor roman de grup

 

SERVICII NEINCLUSE:

• Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
• Excursiile optionale de pe vas

Informații adiționale

 • Date plecare 26.11.2016
 • Tarif de la 639 euro
 • Detalii tarif tarif/persoana loc in camera
 • Regim de masa Mic dejun
Publicat în Piete de Craciun

Include Drumul Romantic si Rothenburg – Orasul Craciunului
Transport Avion & Autocar | 6 zile

 

O traditie veche de secole reinvie in fiecare an in preajma Craciunului. De la jumatatea lunii noiembrie, odata cu inceperea Adventului, care reprezinta perioada de pregatire pentu marea sarbatoare a Nasterii Domnului, se deschid "pietele Pruncului Iisus" sau "Christkindlmarkt". Aceasta traditie care a luat nastere in tarile germanice pe vremea cavalerilor Teutoni se pastreaza inca vie, oferind tuturor posibilitatea de a trai si de a simti magia Sarbatorilor. Odata cu Reforma lui Martin Luther au luat nastere noi traditii referitoare la oferirea darurilor de Craciun, acesta sugerand ca orice copil primeste daruri de la Pruncul Iisus.
Pietele de Craciun sunt experiente incantatoare pentru fiecare dintre noi, oferind tuturor vizitatorilor o desfatare a simturilor, patrunzand pana in adancul sufletului. Fiecare oras are o Piata de Craciun unica, presarata cu savoarea traditiilor si a produselor locale. Faceti o plimbare printre tarabele frumos decorate, incercati un Bratwürst sau un Frankfürter cu savoare locala, beti o cana de Glühwein si simtiti-va din nou copii, in preajma bradul impodobit si a cadourilor viu colorate.

 

02 Decembrie Bucuresti – Munchen – Regensburg – Nuremberg – Bad Windsheim
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:05 pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH1657 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:05 si aterizare la Munchen la ora 07:10. Dupa preluarea bagajelor, excursia continua spre Regensburg. Vizitarea Pietei de Craciun din Regensburg. In perioada adventului, strazile si pietele din Regensburg imbraca haine de sarbatoare, iar centrul istoric care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO este invaluit de o atmosfera incantatoare. Un juriu independent a atribuit pietei de Craciun din Regensburg titlul de cea mai frumoasa piata de Craciun din tarile vorbitoare de limba germana. Ne indreptam apoi catre Nuremberg. Tur de oras Nuremberg continuat apoi cu Vizitarea Pietei de Craciun din Nuremberg. In fiecare an, cea mai veche dar si cea mai renumita piata de Craciun din Germania se deschide in Nüremberg printr-un ceremonial fastuos transmis peste tot in lume prin intermediul televiziunilor. Timp liber pentru pranz si cumparaturi. Excursia continua spre statiunea termala de pe Drumul Romantic Bad Windsheim – una dintre cele mai frumoase statiuni de Spa din Germania. Cazare hotel ARVENA REICHSSTADT 4* Bad Windsheim sau similar. Detalii pe www.arvena-reichsstadt.de

 

03 Decembrie Rotheburg ob der Tauber – Orasul Craciunului
Mic dejun. Excursie de o zi la Rothenburg ob der Tauber - Orasul Craciunului, o bijuterie medievala a Germaniei, unde timpul s-a oprit in loc iar Spiritul Craciunului ramane impregnat in tot ceea ce ne inconjoara. Una dintre cele mai renumite Piete de Craciun isi deschide portile in interiorul zidurilor orasului medieval, pentru toti cei care vor sa traiasca cu adevarat o experienta magica. Tur pietonal cu insotitorul de grup urmat de o vizita la Muzeul Craciunului – o adevarata comoara a Germaniei (biletul de intrare se achita la fata locului). Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Intoarcere la hotel in Bad Windsheim si vizitarea pietei de Craciun locale. Cazare hotel ARVENA REICHSSTADT 4* Bad Windsheim sau similar.

 

04 Decembrie Drumul Romantic: Dinkelsbuhl – Nordlingen – Donauworth – Munchen
Mic dejun. Calatoria pe drumul romantic incepe spre Dinkelsbuhl, fost oras imperial, inconjurat de ziduri groase, unde va puteti intoarce in timp plimbandu-va prin centrul vechi al orasului. Plecam spre Nördlingen: oras cetate unic in Europa si in lume prin diverse elemente proprii, orasel ideal pentru o viata linistita cu conditii moderne intr-un cadru pur istoric. Orasul vechi este dominat de turnul inalt de aproape 100 m al bisericii St. George. Urmam „romantic strasse" spre Donauworth. Va propunem aici, optional, vizitarea Muzeului Papusilor Käthe-Kruse, care au implinit de curand 100 de ani. Ajungem la Munchen seara tarziu. Cazare Hotel MERCURE MUNCHEN OST 3* (hotel nou inaugurat in 2015) sau similar. Detalii pe www.mercure.com

 

05 Decembrie Munchen: Tur de oras & Piata de Craciun
Mic dejun. Transfer in oras pentru Tur de oras Munchen – capitala Bavariei: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Dupa pauza de pranz, continuam cu Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen care se organizeaza anual in Marienplatz – Piata Primariei. Aceasta piata de Craciun este la fel de veche precum berariile pentru care Munchen-ul este renumit si este una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Germania. Privelistea este spectaculoasa, avand in prim-plan uimitoarea cladire a Primariei, la baza careia se desfasoara toata frumusetea Bavariei, reprezentata de micii comercianti care va ofera o mare varietate de produse traditionale. Transfer la hotel. Cazare Hotel MERCURE MUNCHEN OST 3* sau similar.

 

06 Decembrie Munchen – Castelele Bavariei
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie la Castelele Bavariei: Castelul Neuschwanstein unul dintre cele mai populare si mai vizitate castele din Europa si una din cele mai renumite atractii turistice din Bavaria. Americanii de la Disney au fost inspirati de acest frumos castel cand au creat animatia Palatului Frumoasei Adormite. Continuam cu Castelul Hohenschwangau – locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea. Tarif: 75 Euro/persoana si include: transport autocar, biletele de intrare la ambele castele, taxa de rezervare, insotitor de grup (minim 20 de platitori). Seara, timp liber la dispozitie in Munchen. Cazare Hotel MERCURE MUNCHEN OST 3* sau similar.

 

07 Decembrie Munchen – Bucuresti
Mic dejun. La ora 12:00 eliberarea camerelor. Timp liber la dispozitie in Munchen pentru vizite individuale sau cu insotitorul de grup, program de cumparaturi. La ora 19:00 transfer la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH 1656 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 22:20 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 01:15 (08 decembrie). Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

            Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori
                   399 Euro adult loc in camera dubla
         329 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
                  510 Euro adult loc in camera single

 

SERVICII INCLUSE:
• Bilet de avion Bucuresti – Munchen – Bucuresti, compania Lufthansa
• 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel ARVENA REICHSSTADT 4* Bad Windsheim sau similar
• 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel MERCURE MUNCHEN OST 3*+ Munchen sau similar
• Transport cu autocar propriu clasificat 4* pe toata durata programului
• Vizitarea Pietei de Craciun din Regensburg
• Tur de oras Nuremberg
• Vizitarea Pietei de Craciun din Nüremberg
• Excursie de 1 zi la Rothenburg ob der Tauber - "Orasul Craciunului" cu vizitarea Pietei de Craciun
• Excursie de 1 zi pe Drumul Romantic cu vizitarea oraselor medievale Dinkelsbuhl – Nordlingen – Donauworth
• Tur de oras Munchen
• Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen
• Insotitor roman de grup

 

SERVICII NEINCLUSE:
• Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
• Excursiile optionale

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Informații adiționale

 • Date plecare 02.12.2016
 • Tarif de la 399 euro
 • Detalii tarif tarif/persoana loc in camera
 • Regim de masa Mic dejun
Publicat în Piete de Craciun

O traditie veche de secole reinvie in fiecare an in preajma Craciunului. De la jumatatea lunii noiembrie, odata cu inceperea Adventului, care reprezinta perioada de pregatire pentu marea sarbatoare a Nasterii Domnului, se deschid "pietele Pruncului Iisus" sau "Christkindlmarkt". Aceasta traditie care a luat nastere in tarile germanice pe vremea cavalerilor Teutoni se pastreaza inca vie, oferind tuturor posibilitatea de a trai si de a simti magia Sarbatorilor. Odata cu Reforma lui Martin Luther au luat nastere noi traditii referitoare la oferirea darurilor de Craciun, acesta sugerand ca orice copil primeste daruri de la Pruncul Iisus.
Pietele de Craciun sunt experiente incantatoare pentru fiecare dintre noi, oferind tuturor vizitatorilor o desfatare a simturilor, patrunzand pana in adancul sufletului. Fiecare oras are o Piata de Craciun unica, presarata cu savoarea traditiilor si a produselor locale. Faceti o plimbare printre tarabele frumos decorate, incercati un Bratwürst sau un Frankfürter cu savoare locala, beti o cana de Glühwein si simtiti-va din nou copii, in preajma bradul impodobit si a cadourilor viu colorate.

 

26 noiembrie Bucuresti – Viena, Tur de oras & Piata de Craciun Viena
Intalnire la ora 06:10 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS 768 cu decolare la ora 08:10. Sosire la Viena la ora 09:00. Transfer in oras. Tur de oras Viena, panoramic din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii" – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Seara, transfer cu autocarul pentru a vizita renumita „Piata de Craciun de la Viena". Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Profitati de aceasta ocazie pentru a face un tur prin Pietele de Craciun deschise in tot centrul istoric al orasului si, de ce nu, o plimbare pe celebra artera comerciala Mariahilferstrasse care, in aceasta perioada, isi primeste oaspetii in straie de sarbatoare. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3*superior situat central pe Mariahilferstrasse sau similar. Detalii pe www.accorhotels.com

 

27 Noiembrie Excursie la Heiligenkreutz & Mayerling, Piata de Craciun de la Schonbrunn
Mic dejun. Dimineata, optional, Excursie la Heiligenkreutz & Mayerling. Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu, este una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling vom face un popas in localitatea vecina Hinterbruhl unde, in anul 1912, s-a format printr-o explozie intr-o mina de ghips un imens lac subteran. Cel mai mare din Europa ! Vizitam coridoarele şi galeriile, tenebrele umede transmit o nelinistitoare senzaţie de taina. Sosire la Viena. Tarif: 45 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, minim 25 platitori si include: transport autocar, biletele de intrare la Heiligenkreutz, Mayerling si Hinterbruhl. Dupa amiaza, vizitarea Pietei de Craciun de la Palatul Imperial Schonbrunn, iar seara timp liber la dispozitie pentru ultima vizita la Piata de Craciun din fata Primariei. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3*superior situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.

 

28 Noiembrie Salzburg, Tur de oras si Piata de Craciun Salzburg
Mic dejun. Excursia continua spre Salzburg. Tur de oras Salzburg pentru a vizita Palatul Mirabell, gradinile Mirabell, Domul din Salzburg, Residenz, Cetatea din Salzburg, casa in care s-a nascut Mozart, etc. Continua cu vizitarea Pietei de Craciun din Salzburg. O atmosfera de basm intr-o lumina incantatoare in orasul lui Mozart. Artizanat, jucarii, ornamente traditionale, muzica si voie buna, toate va asteapta in acest magnific oras. Timp liber la dispozitie. Spre seara, plecare catre Tirol unde ajungem in cursul serii. Transfer la hotel si cazare. Servirea cinei la hotel. Cazare Harmony Hotel Sonnschein 4* sau similar Wildschönau. Detalii pe www.harmony-hotels.com

 

29 Noiembrie Innsbruck – Fabrica de Cristale Swarowski – Piata de Craciun Innsbruck
Mic dejun. Incepem ziua de azi cu o vizita la Fabrica de Cristale Swarovski de la Wattens (la doar 22km de Innsbruck). Vizitarea galeriilor Swarovski, recent remodelate cu un design incantator; Turul galeriilor Swarowski si timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. La Watens, bijuteriile din cristale Swarovski sunt cu pana la 30% mai ieftine decat in magazine. (Biletul de intrare se achita la fata locului). Excursia continua catre capitala Tirolului. Suntem in Innsbruck, orasul ce a fost de 2 ori gazda Jocurilor Olimpice de Iarna. Tur pietonal Innsbruck cu insotitorul de grup. Atractii:Muzeul Ferdinandeum contine cea mai mare colectie de arta gotica din Austria, cu picturi din secolele XIX si XX, arme si armuri medievale. „Goldenes Dachl" - Acoperisul de Aur, simbolul orasului Innsbruck, este construit din tablite de cupru suflate in aur. Hofkirche - Biserica Regala. In partea opusa intrarii se afla Capela de Argint, care are o Madonna de argint. Capela a fost construita in 1578 ca mormant al Arhiducelui Ferdinand II si al sotiei sale. Timp liber la dispozitie pentru Vizitarea Pietei de Craciun din Innsbruck. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare Harmony Hotel Sonnschein 4* sau similar Wildschönau.

 

30 Noiembrie KITZBUHEL – PASS THURN – ZELL AM SEE
Mic dejun. Excursie de 1 zi la cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Se viziteaza pentru inceput Kitzbuhel – celebra statiune Tiroleza, renumite pentru concursurile de schi din Cupa Mondiala si unde numeroase celebritati din intreaga lume isi petrec vacanta de iarna. Vom vizita pietonal statiunea cu insotitorul de grup inclusiv targul de Craciun din centrul statiunii. Apoi vom trece de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea „PASS THURN (1.274m)" unde vom face un scurt popas pentru a admira minunata panorama si a face fotografii. Imediat ce coboram catre valea Mittersil ne vom indrepta catre o alta statiune celebra din Salzburgerland, Zell am See – Perla Alpilor Austrieci. Tur pietonal cu insotitorul de grup in centrul statiunii si timp liber la dispozitie. Intoarcere la hotel pe un alt traseu montan de vis, via Sankt Johann in Tirol. Servirea cinei la hotel. Cazare Harmony Hotel Sonnschein 4* sau similar Wildschönau.

 

01 Decembrie Munchen: Tur de oras & Piata de Craciun
Mic dejun. Excursia continua spre capitala Bavariei unde ajungem in numai doua ore. Tur de oras Munchen – capitala Bavariei: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Timp liber pentru Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen care se organizeaza anual in Marienplatz – Piata Primariei. Aceasta piata de Craciun este la fel de veche precum berariile pentru care Munchen-ul este renumit si este una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Germania. Privelistea este spectaculoasa, avand in prim-plan uimitoarea cladire a Primariei, la baza careia se desfasoara toata frumusetea Bavariei, reprezentata de micii comercianti care va ofera o mare varietate de produse traditionale. La ora 19:00 transfer la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH 1656 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 22:20 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 01:15 ( a doua zi 02 decembrie). Sfarsitul pachetului de servicii.

 

          Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori
                399 Euro adult loc in camera dubla
     254 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
                534 Euro adult loc in camera single

 

SERVICII INCLUSE:
• Bilet de avion Bucuresti – Viena, zbor direct compania Austrian Airlines
• Bilet de avion Munchen – Bucuresti, zbor direct compania Lufthansa
• Transport cu autocar propriu clasificat 4* pe toata durata programului
• 2 nopti cazare cu mic dejun htl Ibis Mariahilf 3*superior situat central pe Mariahilferstrasse sau similar
• 3 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE (mic dejun si cina) Harmony Hotel Sonnschein 4* sau similar Wildschönau
• 3 cine la hotel in Tirol
• Tur de oras Viena
• Tur de oras Salzburg
• Tur de oras Innsbruck
• Tur de oras Munchen
• Vizitarea Pietelor de Craciun din Viena
• Vizitarea Pietei de Craciun din Salzburg
• Vizitarea Pietei de Craciun din Innsbruck
• Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen
• Excursie de 1 zi la Kitzbuhel si Zell Am See – perlele Alpilor Austrieci
• Insotitor roman de grup

 

SERVICII NEINCLUSE:

• Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
• excursiile optionale

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Informații adiționale

 • Date plecare 26.12.2016
 • Tarif de la 399 euro
 • Detalii tarif tarif/persoana loc in camera
 • Regim de masa Mic dejun
Publicat în Piete de Craciun

VACANTA DE SF. ANDREI & 1 DECEMBRIE LA BARCELONA

Piata de Craciun din Barcelona – Fira de Santa Llucia

 

 

30 Noiembrie | BUCURESTI – BARCELONA | PIATA DE CRACIUN FIRA DE SANTA LLUCIA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda – Otopeni la ora 06:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 421 cu destinatia Barcelona. Decolare din Bucuresti la ora 08:30, sosire in Barcelona aeroportul El Prat la ora 10:40. Intalnire cu reprenzentantul local si transfer in oras. Tur de Barcelona cu ghid local – orasul bijuterie al Spaniei. Vor putea fi admirate panoramic: Plaza Spania, Montjuic, Muzeul Maritim, Statuia lui Cristofor Columb, Portul, Catedrala, Citadella, Arcul de Triumf, Plaza Catalunya, Casele Gaudi, Sagrada Familia. Transfer la hotel si timp liber pentru odihna. Catre seara, vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup. In perioada sarbatorilor de iarna si Barcelona imbraca hainele de sarbatoare, orasul fiind feeric luminat iar municipalitatea organizeaza mai multe Piete de Craciun in oras. Cea mai mare si cea mai renumita este "Fira de Santa Llucia", iar pe celebrul bulevard Rambla se organizeaza La Boqueira Food Market cu numeroase optiuni de mancare stradala de sezon. Cazare Hotel Alimara Barcelona 4* sau similar. Detalii pe www.alimarahotel.com.

 

01 Decembrie | BARCELONA A LA CARTE
Mic dejun. Insotitorul de grup ne introduce in lumea lui Gaudi si incepem incursiunea cu una dintre cele mai vizitate cladiri din lume, Sagrada Familia, pentru care Gaudi si-a dedicat intreaga viata. Ultima versiune a proiectului dadea bisericii urmatoarele dimensiuni - 95 de metri lungime si 60 de metri latime, putand gazdui pana la 13.000 de persoane. O particularitate a catedralei o prezinta turnul clopotnita, care atinge 170 metri, fiind cel mai mare turn clopotnita construit vreodata. Ne indreptam catre Parcul Guell, o gradina cu elemente arhitectonice situata in partea superioara a colinei El Carmel in districtul Gracia. Gaudi a propus celor mai instariti burghezi ai Barcelonei ideea unei retrageri intr-o zona rustica, idilica. Localizarea la inaltime, pe deal si la o oarecare departare de oras era ideala pentru a simboliza ascensiunea catre paradis. Designul arata in mod clar o parte a unui arhitect si stilul unic al lui Gaudi care rezulta evident din oricare element indiferent de dimensiunile acestuia. Parcul contine structuri de piatra uimitoare si cladiri fascinante. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturile de sezon, Barcelona fiind cunoscuta ca o renumita destinatie de shopping cu numeroase reduceri in sezonul de iana. Pentru iubitorii de arta si istorie sugeram cateva muzee incantatoare. Dvs. alegeti pe care doriti sa le vizitati pe cont propriu! Muzeul Picasso expune o colectie de lucrari din perioada de tinerete a artistului, iar Fundatia Miro, cadou facut de Juan Miro orasului sau natal, prezinta o excelenta colectie de arta contemporana. Muzeul de arta pre-columbiana aflat in goticul Palau Nadal gazduieste una dintre cele mai prestigioase colectii de arta pre-columbiana din lume. Si alte cateva muzee - Egiptean, Arheologic, al Marinei, dintre care cel mai delicios: Muzeul Ciocolatei, isi asteapta si ele vizitatorii. Cazare hotel Alimara Barcelona 4* sau similar.

 

02 Decembrie | BARCELONA - MONTSERRAT
Mic dejun. Excursie optionala la Montserrat. Muntele Montserrat, unic in lume prin particularitatile formelor stancoase se afla la aprox. 50 km. distanta de Barcelona. Montserrat, insemnand "Muntele Sfant", alaturi de Muntele Saint Michel, Lourdes, Vatican, Ierusalim, Santiago de Compostella, si alte multe locuri, este unul dintre locurile sfinte ale crestinitatii. Manastirea Montserrat, benedictina, se afla sub varful estic al masivului muntos. Langa manastire se afla "Drumul Crucii", unde este amenajata "Pestera Sfanta" si locul legendar unde a fost gasita icoana Sfintei Fecioare din Montserrat. Ansamblul monahal de pe Montserrat este parca suspendat intre cer si pamant, fiind cocotat pe trepte inguste de piatra, intre coloanele Montserrat-ului si prapastiile sale. Intoarcere in Barcelona. Timp liber la dispozitie. Pentru iubitorii de fotbal, o vizita la Camp Nou este obligatorie. Cu o capacitate de 98.787 de locuri este cel mai mare stadion de fotbal din Europa si are una dintre cele mai electrizante atmosfere din lume. Stadionul este terenul propriu al echipei FC Barcelona. Cazare hotel Alimara Barcelona 4* sau similar.

 

03 Decembrie | BARCELONA - GIRONA
Mic dejun. Excursie optionala la Girona si Muzeul Dali. Va propunem o escapada de o zi, primul loc savurat fiind Girona. Stradute inguste medievale, ziduri iberice, bulevarde pietonale paralele cu raul Onyar, cel mai bine conservat cartier evreiesc din Catalonia, cafenele, restaurante, magazine, sunt motive puternice pentru vizitarea orasului. In Girona vom admira Piata Catedralei, Catedrala Gotica, Piata Independentei, Cartierul Evreiesc – El Call. Continuam apoi cu Figueres locul natal al unuia dintre cei mai cunoscuti pictori spanioli, Salvador Dali. Maestrul suprarealismului a lasat mostenire un muzeu superb care este in sine o opera de arta. Artistul a simtit intotdeauna o legatura emotionala cu orasul sau natal, a fost botezat in biserica din vecinatate si la varsta de 14 ani a avut prima sa expozitie de pictura in foaierul teatrului. In prezent, muzeul cuprinde peste 4.000 de picturi, sculpturi si alte exponate din toate perioadele de creatie ale maestrului. Intoarcere la Barcelona. Cazare hotel Alimara Barcelona 4* sau similar.

 

04 Decembrie | BARCELONA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare zborul Barcelona – Bucuresti al Companiei TAROM RO 422 cu decolare la ora 11:30. Sosire in Bucuresti la ora 15:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

       Tarife calculate pentru un grup de 25 platitori

              355 Euro adult loc in camera dubla
   255 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
              465 Euro adult loc in camera single

 

SERVICII INCLUSE:
• Bilete de avion Bucuresti – Barcelona – Bucuresti, compania Tarom
• 4 nopti cazare cu mic dejun hotel Alimara Barcelona 4* sau similar
• Tur de oras Barcelona cu ghid local
• Tururi pietonale cu insotitorul de grup
• Transfer Aeroport – Tur de oras – Hotel
• Transfer Hotel – Aeroport
• Insotitor de grup

 

SERVICII NEINCLUSE:
• Taxele de aeroport si combustibil: 145 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• intrarile la obiectivele turistice si transportul public pentru vizitele pietonale cu insotitorul de grup
• Taxa de oras: aprox. 2 Euro/persoana/zi (se achita exclusiv la receptia hotelului).

 

Excursiile optionale: (tarife calculate pentru minim 20 platitori)
• Excursie optionala la Manastirea Montserrat: 45 Euro/persoana, Include: transport autocar local, ghid insotitor roman de grup
• Excursie la Girona si Muzeul Dali: 65 Eur/persoana, Include: transport autocar local, bilet intrare la muzeul lui Dali, ghid local, insotitor roman de grup

 

 

HOTEL ALIMARA BARCELONA 4* www.alimarahotel.com

Hotelul Alimara este un hotel modern si practic, situat in districtul Horta din Barcelona, cu un centru de fitness, o gradina centrala si camere cu TV cu ecran plat. Toate camerele Hotelului Alimara au aer conditionat si sistem de incalzire. Includ, de asemenea, baie proprie cu uscator de par. Restaurantul Hotelului Alimara serveste mancaruri mediteraneene cu influente moderne, dar si meniuri pentru copii. Barul SUMMUM al hotelului are o terasa si ofera preparate culinare, bauturi si gustari. Hotelul este situat la 2 minute de mers pe jos de statia de metrou Mundet si la o calatorie de 15 minute de centrul Barcelonei. Emblematicul parc Güell, proiectat de Gaudí, se afla la 4 statii de metrou. Zona Horta-Guinardó este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de monumente, muzee si arhitectura.

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Informații adiționale

 • Date plecare 30.11.2016
 • Tarif de la 355 euro
 • Detalii tarif tarif/persoana in camera dubla
Publicat în Piete de Craciun

Cerere Rezervare

Va vom contacta in cel mai scurt timp!

Suport Online

Telephone number of Gianina 0743872080
Telephone number of Adriana 0722752464

Cauta

Calendar

« Septembrie 2016 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Fotografii Turisti

Parteneri:

 

sigla dr paraschivescu

Contact

: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

: +40 0217941458

: Sos Mihai Bravu nr.390, Bl. B2C, Sc.1, Ap.17, Sector 3

Facebook

Scroll to Top